• base X is onderdeel van
  •  

LINAK systeem

Linak Plug & Play, de kant en klare oplossing in een verpakking

A Actuatorsystemen zijn apparaten waarmee processen, systemen of andere apparaten in beweging kunnen worden gebracht. LINAK® biedt een soepele verstelling in kantoorbureaus, werktafels, keukens en winkelinterieurs. Met een uitgebreid productassortiment hefkolommen, controleboxen, panelen en diverse accessoires, biedt LINAK® klanten een groot aantal opties bij het ontwikkelen van een ideaal systeem voor hun verstelbare meubilair. Het productassortiment is bestemd voor Plug & Play™, wat betekent dat het gemakkelijk te monteren en te gebruiken is. Hierdoor kan bijna elk product met elkaar gecombineerd worden. Klanten kunnen zo heel flexibel hun eigen meubelontwerpen samenstellen.

Full frame-oplossingen

Voor samengestelde kantoorbureaus bieden we voorverpakte complete frame-oplossingen die alles bevatten wat nodig is om eenvoudig elektrisch verstelbare zit-sta bureaus te creëren. De zit-sta bureaus zijn van topkwaliteit, technologische vernieuwing en design voor eenvoudige integratie.

 
Meerdere voordelen voor bureaus

Elk systeem van LINAK® is gemaakt van één of meer hefkolommen, een controlebox voor besturing en een bedieningspaneel die samen met elkaar zijn verbonden. U mag zelf beslissen welke functies u toevoegt aan uw frame. Van voeten- en bovenframes tot diverse aanpassingen. Wanneer u een systeem van LINAK® kiest en dit combineert met accessoires, dan bent u er zeker van dat alles goed bij elkaar past (Plug & Play).

 

Motorhuiskolommen

De motorhuiskolommen of van LINAK passen in dezelfde frameconstructie en zijn ontworpen voor gemakkelijke montage in uw meubilair. De motorhuiskolommen staan bekend om de hoge kwaliteit, stabiliteit en veel aanpassingsmogelijkheden:

  • divers pootontwerp; rechthoekige, vierkante of ronde profielen
  • kleuren; zwart, grijs, wit of uw eigen kleur
  • bepaalde setups; standaard of ondersteboven
  • hoogtes; tweedelige of driedelige poten
  • belasting opties; standaard of zwaar belast
  • geïntegreerde antibotsingssensor
  • optimalisatie voor bepaalde meubel-setups
 

Controlebox

Systemen voor motorhuiskolommen hebben een controlebox nodig om te kunnen werken en bieden ruimte aan diverse aanpassingen. De controleboxen zijn licht van gewicht, uitgevoerd in een slank en elegant ontwerp en gemaakt om gemakkelijk te kunnen worden gemonteerd. De controleboxen zijn ook weer ontworpen voor Plug & Play.

 

Bedieningspaneel

De bedieningspanelen van LINAK® zijn gebruiksvriendelijke en gemakkelijk aan te passen. Van minimalistische tot geavanceerde bediening met functies zoals aangepaste displays, geheugenfuncties en te koppelen via Bluetooth. U kunt het bedieningspaneel eenvoudig in het systeem klikken en u bent meteen klaar.

 
 

Bij grote aantallen kunt u geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.Prijsopgave aanvragen / E-mail sturen

+31(0)172-437220


Bel ons voor informatie, prijzen of een afspraak!