• base X is onderdeel van
  •  

Base-X werkt beter

Linak Plug & Play, de kant en klare oplossing in een verpakking

 
 

G Gezond, ergonomisch en dynamisch werken is de hedendaagse manier van werken. Er wordt tegenwoordig op een andere manier gewerkt dan in het verleden, waardoor de vraag naar een nieuw soort bureau toeneemt. Base-X is een ergonomisch zit-sta bureau met een strak design die het mogelijk maakt afwisselend staand en zittend te werken. Het bureau is zeer snel te monteren omdat de onderdelen zorgvuldig zijn ontworpen om aan elkaar te worden geklikt of te worden bevestigd met slechts een paar schroeven. Met het zogenaamde ‘Kick&Click’ systeem wordt er veel tijd bespaard!

Kick & Click

De Base-X heeft een strak en fraai frame van hoogwaardige Deense kwaliteit. Alle producten zijn van milieuvriendelijke PVC vrije materialen gemaakt en daarnaast maakt LINAK® gebruik van de ZERO technologie. Met deze technologie is het mogelijk om het gebruikelijke stand-by verbruik te verlagen tot 0,1 W.Vivamus in diam turpis. In condimentum maximus tristique. Maecenas non laoreet odio. Fusce lobortis porttitor purus, vel vestibulum libero pharetra vel. Pellentesque lorem augue, fermentum nec nibh et, fringilla sollicitudin orci. Integer pharetra magna non ante blandit lobortis. Sed mollis consequat eleifend. Aliquam consectetur orci eget dictum tristique. Aenean et sodales est, ut vestibulum lorem.

Plug & Play

Door middel van LINAK® Plug & Play kunnen bureaus eenvoudig en probleemloos worden gemonteerd. Op die manier wordt er veel tijd bespaard. Elk onderdeel past op alle producten, hierdoor wordt het voor u ook mogelijk om hetzelfde type controle box te gebruiken voor al uw kolommen en actuatoren van LINAK®.

Full-frame ‘Beam’

Het concept van de Base-X draait om het slimme uitschuifbare bovenframe ‘de Beam’ van LINAK®, die de motor, elektronica en bedrading bevat die al zijn voor gemonteerd. De bedrading is netjes weggewerkt in de Beam en de hefkolommen hebben onzichtbare geleiders. Dit maakt het een strak en fraai bureau. Het complete frame bestaat uit slechts 4 onderdelen en is daardoor ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Door het uitschuifbare frame kunt u elk blad monteren van 120 tot 200 cm breed.

Bedieningssysteem

De Base-X is voorzien van een LINAK® bedieningspaneel met een LED-lichtstrip die aangeeft wanneer het tijd is om op te staan, met 2 of 4 geheugen standen en Bluetooth via gratis app van LINAK® zodat u deze via uw mobiel kunt bedienen. Via deze app kunt u persoonlijke gebruiksstatistieken bijhouden en meldingen krijgen wanneer u weer moet gaan staan. Dit bedieningspaneel heeft tevens in 2018 de Red Dot Award in de categorie "Product Design" in de wacht gesleept vanwege het intuïtieve ontwerp! Voor LINAK is het een grote eer om deze prijs te krijgen. Zeker bij de ontwikkeling van het bedieningspaneel DPG was het element productontwerp in samenhang met functionaliteit een belangrijke factor. Het doel was om via het ontwerp gebruikers te motiveren een beter gebruik te maken van hun zit-sta bureaus.

Anti collision

Standaard is het zit-sta bureau uitgerust met anti collision, een botsbeveiling die bij het verstellen van het bureau beschermd tegen botsingen. Zodra de het bureau in botsing komt stopt het direct. Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam fringilla aliquam ex sit amet elementum. Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus, commodo in diam nec, pretium auctor sapien. In pulvinar, ipsum eu dignissim facilisis, massa justo varius purus, non dictum elit nibh ut massa. Nam massa erat, aliquet a rutrum eu, sagittis ac nibh. Pellentesque velit dolor, suscipit in ligula a, suscipit rhoncus dui.

Milieuvriendelijk

De Base-X heeft een strak en fraai frame van hoogwaardige Deense kwaliteit. Alle producten zijn van milieuvriendelijke PVC vrije materialen gemaakt en daarnaast maakt LINAK® gebruik van de ZERO technologie. Met deze technologie is het mogelijk om het gebruikelijke stand-by verbruik te verlagen tot 0,1 W.


Alle specificaties Base-X

Kleur onderstel

Bladkleuren

Het blad van de Base-X is verkrijgbaar in 25 mm dikte.
Overige bladkleuren, bladmaten, bladdiktes en materialen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Bij grote aantallen kunt u geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.Prijsopgave aanvragen / E-mail sturen